KOMPLEX TANFOLYAM

Komplex alapképzésünk tizenkét alkalommal három órában, heti rendszerességgel, legfeljebb tizenkét fős csoportokban zajlik. A tanfolyam során az oldalunkon található tananyagon túl segítjük tanulóink egyéni kereskedési stratégiájának kialakítását és mentális felkészülését az éles kereskedésre.

Bár a tanfolyam törzsanyaga megtalálható oldalunkon, ennek ellenére javasoljuk, hogy vegyetek részt komplex alaptanfolyamunkon. Ha elég időtök van… megtérül… higgyétek el… Vegyük kedvenc példánkat, a nyelvtanulást! Talán nem lehetetlen, de legalább is elég nehéz csak könyvből, vagy a világhálóról megtanulni, főleg beszélni és használni egy nyelvet. A közzétett tananyaggal az a célunk, hogy már a tanfolyam elkezdése előtt átfogó képe legyen tanulóinknak arról, hogy mi vár rájuk, ha sikeres devizakereskedők akarnak lenni, és minél előbb számoljanak le azzal az illúzióval, hogy ez egy hétvége alatt elsajátítható tudás!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy csak annak érdemes belevágnia, akinek van elég ideje rá, hogy legalább napi egy-két órát a tanfolyam idején kívül is a devizakereskedés tanulmányozásával töltsön! Egyébként nektek kidobott pénz, nekünk pedig elfecsérelt energia, ezt pedig szeretnénk elkerülni minden áron.

Csak az jöjjön, aki bírja, aki tudja, hogy végigcsinálja, csak az jöjjön...


TEMATIKA:

12x3 ÓRÁS KOMPLEX TANFOLYAM

1-4. alkalom - ALAPFOGALMAK RÖGZÍTÉSE
5-8. alkalom - TECHNIKAI ELEMZÉS KÉSZÍTÉSÉNEK ELSAJÁTÍTÁSA
  - KERESKEDÉSI GYAKORLAT DEMÓ SZÁMLÁN
9-12. alkalom - EGYÉNI DEVIZAKERESKEDŐ STRATÉGIA KIALAKÍTÁSA
  - KERESKEDÉSI GYAKORLAT ÉLES SZÁMLÁN
Folyamatosan - MENTÁLIS FELKÉSZÍTÉS
  - KONZULTÁCIÓ
     

A komplex alaptanfolyam részvételi díja 200 000 forint, amely a jelentkezés után az általunk e-mailen küldött díjbekérő nyomtatvány alapján átutalással fizetendő az azon megadott számlaszámra. Az alaptanfolyam elvégzése után lehetőség van leginkább távoktatás formájában az oldalunkon található speciális anyagokhoz, elemzésekhez, kereskedői stratégiákhoz való hozzáférésre, valamint egyéni konzultációkra, illetve a FX Profit Trader Club keretein belül csoportos foglalkozásokon való részvételre.

Az éles kereskedés megkezdése előtt lehetősége van tanulóinknak, hogy részt vegyenek egyéni mentális felkészítő beszélgetéseken, amelyek Eugene Gendlin, bécsi születésű amerikai filozófus és pszichoterapeuta által kifejlesztett, fókuszolásnak nevezett módszer hétköznapi használatának elsajátítására irányulnak. Ennek segítségével leküzdhető és uralható az éles kereskedés során sokaknál felmerülő kiszolgáltatottság érzése, amely több esetben átgondolatlan, vészreakciószerű döntéseknek a táptalaja lehet, jelentős anyagi és önbizalombeli károkat okozva.

Tehát, még egyszer és utoljára: Gondold át, akár aludj rá egyet, és ha holnap is úgy gondolod, hogy devizakereskedő leszel, akkor várunk szeretettel! Ha pedig sikerült erről lebeszélnünk, mert úgy érzed, hogy jelenleg nem vagy rá alkalmas, akkor köszönöm a türelmedet, az idődet és sok sikert kívánok munkatársaim nevében is az élet minden más területén!

Ha további kérdéseid vannak a tanfolyamokkal, vagy bármi mással kapcsolatban, akkor írj nekünk az info@fxprofit.hu címre!