ROBOTKEZELŐ TANFOLYAM

A félautomata kereskedési rendszerek segítségével lehetővé válik, hogy alapszintű, néhány óra alatt elsajátítható ismeretek birtokában, azok következetes alkalmazásával bárki sikeres devizakereskedővé váljon. A félautomata robot hétköznapi példával egy modern repülőgéphez hasonlítható, amelynek a felszereltsége már össze sem hasonlítható a hőskor, vagy akár az évtizedekkel korábbi modellekével. Ezek szükség esetén robotpilóta üzemmódban önállóan is képesek repülni, ugyanakkor bizonyos esetekben a pilótán is sok múlhat, hogy mit tud kihozni a gépéből.

Az FX Profit csapata olyan robotokat fejlesztett ki, amelyek akár teljesen automata üzemmódban is képesek működni, ugyanakkor a kereskedő igénye szerint további finomításokat végezhet a kereskedési folyamat során.

A robotok különböző, hosszú évekre visszamenőleg ellenőrzött stratégiák alapján készültek, ugyanakkor a múltbeli eseményekből teljes bizonyossággal nem állapítható meg a jövő, ezért a fejlesztők különös gondot fordítottak a veszteségek minimalizálására, amelyet a stopszintek körültekintő meghatározásával értek el. Ez jelenti azt a biztonsági szintet, amelyet az egyéni kereskedés során fellépő stressz miatt nagyon nehéz folyamatosan fenntartani, hiszen elég egyetlen hiba, pillanatnyi kihagyás és pillanatok alatt a semmivé lehet akár hosszú évek munkája is.

A belépési pontok és profitszintek meghatározása viszonylag egyszerűnek tűnik egy képzett kereskedő számára, ugyanakkor a pozíció tényleges megnyitása és kellő időben történő kizárása már keményebb lélektani próbatétel. Ezeket a terheket a robot magára vállalja.

A kereskedő feladata mindössze annyi, hogy figyelje a piacot és amennyiben jelentős forgalomcsökkenést tapasztal, a tanfolyamon tanultak alapján beavatkozzon. Ez jelentheti a pozíció azonnali kizárását, a stopnak, vagy a profitszintnek, esetleg mindkettőnek az optimalizálását, szükség esetén a robotnak az operátor által történő kikapcsoltatását.

A félautomata robotok kezelése, az alapszintű devizakereskedési ismeretekkel együtt négy alkalmas, egyenként három órás tanfolyamunkon sajátítható el.

A tanfolyam tematikája:

  • Forex alapismeretek
  • A technikai elemzés alapjai (gyertyák, trendek, indikátorok)
  • Fundamentális elemzés
  • A MetaTrader4 kereskedési rendszer használatának elsajátítása
  • A kereskedő robotok működésének ismertetése
  • Kereskedési gyakorlat a robotok igénybe vételével

A tanfolyam díja: 70 000 forint

A tanfolyam elvégzése után az FX Profit Trader Club keretein belül lehetőség van további konzultációkra, illetve tapasztalatcserére.

Ha további kérdéseid vannak a tanfolyamokkal, vagy bármi mással kapcsolatban, akkor írj nekünk az info@fxprofit.hu címre!