RÓLUNK

MAGUNKRÓL

Az FX Profit több mint 10 éves kereskedői tapasztalatot sűrítő és rendszerező vállalkozás, amely a devizakereskedés alapjainak biztos elsajátításához és a sikeres kereskedéshez kíván segítséget nyújtani kezdő és gyakorló kereskedőknek egyaránt.

Célunk a kisbefektetői devizakereskedés robbanásszerű elterjedésével együtt járó információk szakszerű és áttekinthető rendszerezése, ennek befogadható módon történő oktatása, az önálló kereskedői egyéniség kialakításának elősegítése személyre szabott stratégiák, illetve mentális felkészítés formájában.

A tizenkét alkalmas, mintegy három-négy hónapos kiscsoportos, heti konzultációval és naponta néhány órás irányított tematikájú, önálló felkészüléssel járó komplex tanfolyam elvégzése után lehetőség van a további képzésre, akár egyénileg is. A klubfoglalkozások keretein belül pedig a gyakorló kereskedők szakmai felügyelet mellett egymással is megoszthatják tapasztalataikat.

Az éles kereskedés megkezdése előtt lehetősége van tanulóinknak, hogy részt vegyenek egyéni mentális felkészítő beszélgetéseken, amelyek Eugene Gendlin, bécsi születésű amerikai filozófus és pszichoterapeuta által kifejlesztett, fókuszolásnak nevezett módszer hétköznapi használatának elsajátítására irányulnak. Ennek segítségével leküzdhető és uralható az éles kereskedés során sokaknál felmerülő kiszolgáltatottság érzése, amely több esetben átgondolatlan, vészreakciószerű döntéseknek a táptalaja lehet, jelentős anyagi és önbizalombeli károkat okozva.

Tanulóink és klubtagjaink számára reális áttekintést nyújtunk a devizakereskedés napos és árnyékos oldalairól. Megteremtjük annak feltételeit, hogy mindenki felmérje saját képességeit és megalapozott, egymásra épülő információkra alapozott tudás birtokában hozza meg felelős döntéseit.

Az FX Profit csapata többéves munkával kifejlesztette azon automata és félautomata kereskedési rendszereit, amelyek segítségével rövidebb és kevésbé alapos felkészüléssel is pénzügyi sikerek érhetők el az időszűkében lévő devizakereskedők számára is.

A devizakereskedési alapismeretek és az automatizált rendszerek, robotok kezelésének elsajátítására négyszer három órás tanfolyamunkon van lehetőség.A magukat felkészültnek érző leendő devizakereskedőknek is ajánljuk, hogy éles számlanyitás előtt mindenképpen látogassanak el oktatói felületünkre, és ha módjukban áll, vegyenek részt alapképzésünkön. Még a megfelelő tárgyi tudás mellett is csak biztos anyagi háttér, és megfelelő mentális felkészültség esetén érdemes elgondolkodni az éles számlanyitás lehetőségén.

A sikeres kereskedéshez további segítséget nyújtanak az oldalunkon tálalható naponta frissített elemzések, és az ingyenesen elérhető aktuális híranyagok.